Best opplevelse med NRP Sport!

NRP Sport i Brumunddal er spesialisten på sykkel og ski. Deres fagfolk med ekspertise på tilpasninger gjør Din opplevelse enda bedre!

NRP Sport ble stiftet sommeren 2016 og virksomheten har helt siden starten klart å yte det lille ekstra for sykkel og ski-interesserte i regionen. Mye passer nesten, men det beste er det som passer akkurat perfekt. Sånn er det også med sykkel og ski.

Fagkompetanse
Alle har individuelle behov basert på alder og aktivitet. Slik tilpassing er NRP Sport sin spesialitet. De har fagkompetansen som utgjør den lille, men samtidig store forskjellen. Forskjellen som gjør sykkel – eller skituren til en enda bedre opplevelse.

Verdensklasse
NRP Sport har ski for skøyting, klassisk, markaski og rulleski. For å oppnå den gode opplevelsen er utstyr viktig. Virksomheten i Brumunddal har prioritet ute hos sine leverandører når det kommer nye produkter. Ski må tilpasses den enkelte løper og deres nivå. NRP Sport kan med stolthet si at de er blant Norges beste på oppmåling og sliping av ski.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Les mer