Handle lokalt, så klart!

Lokal handel gir et levende lokalsamfunn, og nå har sentrumsforeningen lansert en egen kampanje for økt lokal handel.

Siste torsdag i måneden er det langdag til klokka 19 i Brumunddal, og så langt er mer enn 40 butikker med på den nye åpningstiden. Butikkene på Mølla Storsenter er med, virksomhetene på Parkgården Senter deltar og svært mange forretninger i sentrum kjører utvidet åpningstid. Det er vi veldig fornøyde med.

Fine premier
Som en del av kampanjen inviteres du som kunde med på en enkel konkurranse. Du fyller ut navn og mobil på et kort vi har kalt «B-taggen», og da er du automatisk med i trekningen av fine premier. «B-taggen» får du sammen med kvitteringen når du har handlet i våre butikker. Hver måned trekker vi ut en vinner som får tildelt gavekort til en verdig av kr. 500, – og ved årets slutt kan en heldig kunde vinne en 65» TV fra Elon Brumunddal til en verdi av kr. 17.990, -.

Verdensklasse
Butikkene i Brumunddal er en viktig del av det lokale næringslivet. Når du handler i nær-butikkene støtter du opp om lokale arbeidsplasser. Hver krone du bruker i butikkene på Mølla Storsenter, Parkgården Senter og i Brumunddal sentrum er en viktig investering til et levende lokalsamfunn.

Bli med DU også!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Les mer