Tidligere arrangementer

Glade maidager

Her blir du servert

Nå kan du kose deg med en god matbit 1. mai-helga. En rekke serveringssteder i Brumunddal har åpent 1.-3. mai. Her er oversikten.
Les mer…
Motevisning_kvadrat

Motevisning

Vår og sommermoter fra Brumunddals Foretninger vises i Norgeshistoriens første digitale moteshow!

Les mer…

HA – tirsdag 310320

Hjemlevering av varer

Sammen med Ringsaker kommune jobber vi med ulike tiltak for handelsstanden under corona-krisen. Nå tilbyr vi en felles løsning slik at butikkene kan tilby gratis frakt hjem til folk i Brumunddal og nærliggende områder.

Les mer…

Ditt Garn

Garn til stor glede

Garn er til stor glede for folk i alle aldre, og Brumunddal har sin nisjebutikk godt kjent langt utenfor byens grenser. Ditt Garn skaffer det du vil ha, og har satt trivselen i høysetet med sin virksomhet i Nygata.

Les mer…

Frøken Pimpernell

Trivelig og stilig

Hver eneste dag har vi godt besøk av blide og positive folk. Jeg er SÅ fornøyd, sier Leni Bergengen (bildet) hos Frøken Pimpernell. Den trivelige og stilige kafeen sentralt i gågata er blitt en flott tilvekst i Brumunddal.

Les mer…

Matlyst 2019

MATLYST – nær deg!

Det blir et rent sanse-eldorado når Matlyst arrangeres i Brumunddal. Her blir det stemning, her blir det folkefest og her blir det unike matopplevelser.

Les mer…

Glade maidager

Folkefest i Brumunddal

Sentrumsforeningen og Ringsaker kommune ønsker velkommen til ellevill handling og glade maidager 2. – 4. mai. Åpning av torget, masse aktiviteter og enestående tilbud vil sette sitt preg på hele byen vår. Velkommen til folkefest i Brumunddal!
Vårdager Brumunddalsentrum

Kundekvelder, - vi ses!

Butikkene i Brumunddal ønsker velkommen til vårdager og kundekvelder. Her finner du masse gode tilbud på fristende varer ved inngangen til årets påskeferie. Trykk på linken og du kommer rett inn i vårt annonsebilag. Velkommen!

les mer

Brumunddal sentrum – Folk skal trives i sentrum

Folk skal trives i sentrum

Mange kjenner Iren Skansberg som eier av I.s.frisør i Brugata. Nå er hun også helt ny styreleder i Brumunddal sentrum, og gleder seg til å jobbe med å fremme samhold og samarbeid for å løfte sentrum ytterligere.

les mer

Nyttårsfeiring

Nyttårsfeiring i Brumunddal!

Ringsaker kommune ønsker velkommen til gratis nyttårsfeiring med fyrverkerishow, taler og minikonsert ved teatersalen i Brumunddal.

les mer

Gode møteplasser

Handel i lokale butikker!

«God konkurranse skjerper handelen i kvalitet og pris. Samtidig er det grunn til å slå et slag for lokal handel i disse juletider. Vi er nemlig svært glade i sentrum». Det skrev redaktør Gaute Freng i en lederartikkel i Ringsaker Blad nylig.

les mer

Befolkning

Vokser mer enn landet

Den sterke befolkningsveksten i Ringsaker fortsatte i 2018. I løpet av året økte innbyggertallet med
337, og ved utgangen av året hadde Innlandets største kommune 34.488 innbyggere.

les mer

Jul i Dala – 002

Best julegate i Brumunddal!

Her er «anmeldelsen» fra HA av torsdag 6. desember:

«Gromjulsdrømmen i Brumunddal vant HA`s uhøytidelige julegate-konkurranse i 2017, men har ikke hvilt på halmen. I år er småbyidyllen fått enda flere små grantrær, – 230 i alt, samt skigarder, sparkstøttinger, kranser og julenek.

les mer

Tidligere arrangementer

Byttehelg på Torget i Brumunddal

Trenger du «nye» ski eller skulle kvittet deg med et par gamle? Da bør du ta turen til Torget i Brumunddal lørdag 17. november. I samarbeid med Norges Skiforbund og SpareBank1 Østlandet, arrangerer lokale idrettsklubber «Byttehelgen».

les mer

InnlandsMarkedet 001

Vi gir deg MATLYST!

Det blir et rent sanse-eldorado når Matlyst for første gang arrangeres i Brumunddal. Her blir det puls. Hele byen skal stå på hodet disse dagene, sier rådmann Jørn Strand. Matlyst går av stabelen 8.-10. november. Målet er å få vist frem for et bredt publikum hva serveringsstedene i Brumunddal står for, og hva de har å by på.

les mer