Best julegate i Brumunddal!

Hamar Arbeiderblad har kåret julegaten i Brumunddal til den BESTE! Dommen fra avisen utsendte julegate-team er enstemmig, og vi er stolte over resultatet.

Her er «anmeldelsen» fra HA av torsdag 6. desember:

«Gromjulsdrømmen i Brumunddal vant HA`s uhøytidelige julegate-konkurranse i 2017, men har ikke hvilt på halmen. I år er småbyidyllen fått enda flere små grantrær, – 230 i alt, samt skigarder, sparkstøttinger, kranser og julenek.

De populære småhusene med julescenografi er komplettert med «Det gamle landhandleriet», som ikke bare er til pynt og beskuelse, men lørdagsdrift på torget. Gromt, fint og lugomt, – slik jula skal være på Hedmarken.

Kommunen lyser også opp resten av sentrum med lysskjørt i gatelyktene, og lys på trærne like fra stasjonen. Både fugl og folk stortrives i juleromantikken, gråspurvene stiller frivillig som arbeidende statister i julenekene og de hvite sparkene gir litt snø-stemning, – sjøl på barmark.

Jepp, Brumunddal har knekket julekoden! Det er en opplevelse å gå på oppdagelse her. Når torget i tillegg fylles med juleboder, folk og knitrende bål aksentuert av girlanderporter i begge ender av julegata, er det ingen tvil.

Det er i Brumunddal jula er!

Brumunddal –
et levende sentrum!

Brumunddal sentrum lever. Aktivitetene er mange, og gjennom store deler av året kan små og store kombinere handel og gode opplevelser!

Loading...
Det er ingen kommende events på dette tidspunktet.