Feelgood i Brumunddal

Feelgood Innlandet er på plass i gågata i Brumunddal, og er klare til å gi treningsglade brumunddøler en bedre helse.

Sven Arne Sylling, Odd Hermann Børke og Kai Ove Berg er eiere av Feelgood Innlandet. De har drevet tilsvarende tilbud i Moelv siden november i fjor, og alle er skjønt enige om at de henvender seg til en annen målgruppe enn de tradisjonelle treningssentrene.

– Vårt konsept er livsmestring og folkehelse, treningstilbudet henvender seg til folk flest og vi får svært gode tilbakemeldinger på opplegget, sier de i en uttalelse til Hamar Arbeiderblad.

Feelgood Innlandet i Brumunddal har innredet de tidligere lokalene til Marguerite Skintonic på en særdeles tiltalende måte, og de tre eierne har allerede hatt godt besøk i sitt nye treningssenter.

Feelgood-konseptet finnes 40 steder i Norge, og i Innlandet er de på plass i Moelv, Hamar, Stange og Brumunddal. Nye avdelinger i Gjøvik og Lillehammer er under etablering, og på landsbasis utgjør Feelgood den tredje største treningssenterkjeden.

Vi er oppriktig glade for at Feelgood Innlandet allerede er medlemmer i vår sentrumsforening.

Brumunddal –
et levende sentrum!

Brumunddal sentrum lever. Aktivitetene er mange, og gjennom store deler av året kan små og store kombinere handel og gode opplevelser!

Loading...
Det er ingen kommende events på dette tidspunktet.