Handel i lokale butikker!

«God konkurranse skjerper handelen i kvalitet og pris. Samtidig er det grunn til å slå et slag for lokal handel i disse juletider. Vi er nemlig svært glade i sentrum». Det skrev redaktør Gaute Freng i en lederartikkel i Ringsaker Blad nylig.

RB-redaktøren påpeker at både Brumunddal og Moelv sentrum helt klart har flotte kvaliteter som tilfredsstiller kundenes behov. Ikke på alt nødvendigvis, men på svært mye av det som handles inn i førjulstiden.

«Det er god nok grunn til å velge det lokale», skriver Gaute Freng i den nevnte lederartikkelen.

Vi siterer videre:
«Akkurat nå fremstår de to byene i Ringsaker flottere enn noensinne. Brumunddal har lagt bak seg svært omfattende opprusting de siste årene. I tillegg kommer innsatsen for den flotte julegaten. Helhetsinntrykket blir stadig bedre».

«Trivselen for dem som jobber i butikkene og for de handlende øker i takt med den positive utviklingen. For å opprettholde dette er en helt avhengig av inntjening, og den er igjen avhengig av at lokale forbrukere ser at kvaliteten lokalt er god nok».

«Graset er ikke grønnere på den andre sida av gjerdet eller grensa. Kunnskapen og kjennskapen butikkene har om sine kunder bidrar til det lille ekstra. Det å møte kjentfolk på handleturen er også hyggelig nå i førjulsstria».

«Kontinuiteten i mange butikker er god, og i flere tiår har de samme forretningene drevet fra de samme lokalene. Det betyr ikke at det er enkelt å drive butikk. Det krever hardt arbeid, og stadig nye grep må fattes for å henge med i kappløpet med kundene».

Bildet:
«Det er grunn til å huske på at de lokale butikkene bidrar til å skape aktivitet i de fremste møteplassene vi har», skriver Gaute Freng i sin lederartikkel.

Brumunddal –
et levende sentrum!

Brumunddal sentrum lever. Aktivitetene er mange, og gjennom store deler av året kan små og store kombinere handel og gode opplevelser!

Her er aktivitetene ut 2018:

Loading...
Det er ingen kommende events på dette tidspunktet.