Sunne skatere med stil

– Vi er opptatt av sunne verdier, er veldig snille og har samtidig litt «rabbagast-stil», sier Vegard Backe hos Rullin Brettbutikk. De er nye medlemmer i sentrumsforeningen. 

Rullin Brettbutikk har tilført Brumunddal en ny dimensjon med sin virksomhet sentralt plassert i sentrum. Virksomheten er totalleverandør av klær og utstyr til snowboard og skateboard, og bak disken er det bare skatere med god erfaring og stor kompetanse.

Sunne og stolte
De er ekstremt opptatte av sunne verdier og slår hardt ned på umoralsk oppførsel blant sine representanter. Nå er da heller ikke det noe problem, og litt «rabbagast-stil» må være lov i denne sjangeren. – Vi er stolte av konseptet og kompetansen vår, og håper vi kan treffe en sunn og aktiv livsstil med vårt butikkonsept i Brumunddal, sier Vegard.

Mange muligheter
Rullin Brettbutikk tilbyr et eget skaterom i sine lokaler. Her kan du skate, teste ut produkter og kose deg i fine omgivelser. Virksomheten legger også til rette for nybegynnerkurs og har etablert et eget skateboardteam. Gjennom dette opplegget tilbyr de team-turer for interesserte både på vinter – og sommertid. Deres 9-seter «Rullin-buss» benyttes når de besøker skateboard-parker rundt omkring.

Brumunddal –
et levende sentrum!

Brumunddal sentrum lever. Aktivitetene er mange, og gjennom store deler av året kan små og store kombinere handel og gode opplevelser!

Loading...
Det er ingen kommende events på dette tidspunktet.