Trivelig og stilig

– Hver eneste dag har vi godt besøk av blide og positive folk. Jeg er SÅ fornøyd, sier Leni Bergengen (bildet) hos Frøken Pimpernell. Den trivelige og stilige kafeen sentralt i gågata er blitt en flott tilvekst i Brumunddal.

Frøken Pimpernell

Leni har et kjent ansikt i vårt bybilde. Tidligere drev hun Eat Kaffespesialisten i Parkgården, og mange savnet henne etter at det ble omgjøringer i kjøpesenteret. Nå har hun tatt med seg det beste fra sin tidligere virksomhet, og Frøken Pimpernell er virkelig blitt en lekker kafe som kompletterer det urbane oppsvinget i Brumunddal.

Derfor er det veldig hyggelig å se at så mange setter pris på nykommeren i Gudahlgården, – lokalisert på nøyaktig samme sted som den tidligere Gudahl-kafeen. Det var et kjært samlingspunkt for folk i Brumunddal, og nettopp derfor er det fint at Frøken Pimpernell viderefører tradisjonen.

Disken bugner av sunnere retter med ulike varianter av salat og bagetter, og desserten består av kaker eller is med tilhørende og svært velsmakende kaffe. Bak disken svinger jentene seg for å yte den beste servicen, – alltid med et lunt smil på lur.

Velkommen til Frøken Pimpernell, – stedet der det er lett å trives!

Brumunddal –
et levende sentrum!

Brumunddal sentrum lever. Aktivitetene er mange, og gjennom store deler av året kan små og store kombinere handel og gode opplevelser!

Loading...
Det er ingen kommende events på dette tidspunktet.